---MAGOR- Kezdőlap-->


---MAGOR- Biográfia--> ---MAGOR- Média--> ---MAGOR- Kapcsolat-->

2019.03.06

Sajnos a pénteki zalaegerszegi koncertet technikai okokból őszre kell halasztanunk. Ígérjük, hogy a 4 banda kárpótol benneteket ősszel. Helyszín, időpont hamarosan!


2018.09.10

Mint arról már a Facebook oldalunkon értesülhettetek, Mile Gyula és a zenekar útjai elváltak, Gyula magánéletében bekövetkezett változások miatt. Az új taggal az Október 5-én induló turnénkon találkozhattok!


2018.01.19

Felkerült az oldalra az idei év első néhány koncertdátuma!

2017.11.21

A shop menüre kattintva rendelhetsz Menedék férfi/női pólót!

2017.11.10

A novemberi HammerWorld magazin egyik extra CD-melléklete a 2. lemezünk, aminek a címe: A Menedék.


2017.11.10

A stream-elhető platformokon már elérhetőek A Menedék album dalai.2017.05.29

Az Ígérj holnapot című dalunk az októberben megjelenő második lemez előfutára. Addig is találkozzunk nyáron a koncerteken!

 
2016.08.08

Ha kedvet kaptál valamelyik ruhadarabhoz, és szeretnéd támogatni a zenekart, kattints a shop now menüpontra!


2016.05.16

Kedves soproni és szombathelyi barátaink! Nagy szomorúság ez nekünk, de egy előrehozott egészségügyi beavatkozás miatt nem tudunk eleget tenni az Alcohol meghívásának ezen a hétvégén! Elnézést mindenkitől akinek csalódást okoztunk, de azon vagyunk, hogy mielőbb pótolni tudjuk a két bulit veletek, és mindenkit arra biztatunk, hogy nézze meg a koncerteket ettől függetlenül. Nagyon jó bulit kívánunk mindenkinek: a Magorok


2016.04.03

A szegedi TV készített velünk egy ütős interjút. Köszönönet nekik!

2015.12.25

A turné néhány állomásáról készült fotók a media menüpontban megtekinthetőek. BOLDOG KARÁCSONYT!2015.10.06

Aki lemaradt volna a klip premierjéről:
2015.10.02

2015.10.04-én (vasárnap) 18 órakor hivatalosan is megnézheted az "Ez vagyok én" című dalunk újabb klipjét, ha rákattintasz a Hammerworld.hu-ra.

2015.08.04

Sajnálattal közöljük, hogy a gyenesdiási C+ fesztivál elmarad, így mi sem leszünk jelen.


2015.07.17

Magor a TV-ben! Hétfő este (22 óra után) Marci, és a Cadaveres zenekarból Körmöczi Péter lesz a vendég az M2-es csatorna egyik műsorában.


2015.07.07

Sajnos igaz a hír. A Kingdom of Hegyalja idén (is) elmarad.


2015.06.16

Nem sűrűn fordul elő a zenekar életében, hogy egy ekkora banda vendégeként lépjen színpadra, mint a Sepultura. Találkozzunk Július 21-én Budapesten a Barba Negra track-ben.


2015.05.25

Köszönjük Nektek a szombat estét! Nézzétek meg az estéről készült fotókat!

2015.05.04

Koncertet lemondani sosem vidám, de egy másik időpontra áthelyezni már nem olyan rossz. Ez történik most velünk is: Soproni barátaink, kérjük figyeljétek az oldalunkat, hogy a május 15-ére, a Bohémia Rockabilly Clubba a Samas-metallal tervezett koncertünk őszi pótlásáról le ne maradjatok!


2015.03.22

Megjelent a zenekar legújabb klipje a Nem Kértem című dalhoz.
2015.03.16

Ha még nem láttad, nézz meg minket stúdiózás közben.
 
2015.03.02

A márciusi Hammer CD-mellékleteként jön ki a Testamentum lemez!

2015.02.10

Büszkén jelentjük, hogy mától hivatalosan is a Grave Grinder Clothing család tagjai lettünk. Köszönjük a támogatást, csekkoljátok az oldalukat!
 

2015.02.03

Ha eddig nem tudtátok, a videóból kiderül mi lesz a közeljövőben.


2015.02.02

Nézzétek meg az első Magor nagylemez felvételei alatt készült kis videót.


2014.08.04

Sajnálattal kell közöljük, hogy a recski rendezvény, melyen felléptünk volna, egy olyan időpontra csúszik ami a zenekarnak nem megfelelő. Így a következő találkozást a recski barátainkkal el kell halasztanunk, reméljük hamarosan pótolni tudjuk!
2014.03.20

A Márciusi Metal Hammer újságban feltűnt egy ismerős Specki. :)


2013.02.08

Magor házivideó. Közreműködik: Inges Zoltán, Kátai Roland, Mile Gyula, Sápi Márton, Speck Roland valamint a felvételt készítő Német Attila és Ágotai László. A filmben mindenki önmagát alakítja, kivéve Gyulát, aki Robert De Niro.


2013.01.28


Tegnap megejtettük az énekfelvételeket, némi kiegészítést a gitárfelvételekhez (re-amp technika) és még Speckit is odaengedtük kicsit a mikrofonhoz. Hamarosan veletek is megosztjuk az eredményt! Egyelőre képek, a média menüpontban.

record


2013.01.16

Készült néhány kép, a vasárnapi "próbáról" ami inkább egy dal rögzítését foglalta magában. Lesz majd videó is, később.


2013.01.14

Megérkezett a többi hatvani fotó!


2013.01.09

Itt van az első adag képcsokor a hatvani koncetről. Lesz még...


2012.12.26

Köszönjük az esztergomi, és hatvani közönségnek a bulit! Ha kicsit megkésve is, de megérkeztek az esztergomi képek. A hatvani Treffkarácsonyról készült fotók is hamarosan felkerülnek.


2012.12.26

Néhány fotó a szülinapi 'berényi koncertről a media menüpontban.


2012.12.11

Kedves barátaink! Nagyon szépen köszönjük, hogy ennyien eljöttetek szombat este! Köszönet a vendégzenekaroknak, a Dorothynak, a Blood Radionak, a Holtidőnek és a Hendrix Reloadnak. Külön köszönet a családtagjainknak, barátainknak hogy ott voltak velünk és rengeteget segítettek (és megleptek minket a képen látható tortával). És persze köszönet nektek! El sem tudjuk mondani, milyen hálásak vagyunk azért, hogy hosszú évek óta kitartotok a zenekar mellett. Szombat este azt akartuk bizonyítani magunknak és nektek is, hogy a sokadik pofon és kiütés után is fel tudunk állni, mert van miért csinálni. Hogy ez sikerült-e? Azt nem a mi dolgunk megítélni. Mi nagyon jól éreztük magunkat veletek. Most tele vagyunk energiával és a szombat este szellemében készülünk a két hátralévő koncertre ebben az évben. 2013-ra pedig nagy terveink vannak, amiket ha Isten is úgy akarja, végre fogunk hajtani. Mi tovább küzdünk, keményen!

Magor halálig!
 2012.10.21

Új gitáros, új dal, új próbaterem. Mit szóltok?2012.08.19

Azt gondolom minden rendben, Rocktóberre kész leszünk...
Megjártuk a poklot, és magunkkal is hozzuk nektek.:)


2012.06.14

Kedves Barátaink! Sajnos a most szombati, jászberényi Rock napjás fellépésünket technikai okokból le kell mondanunk. Köszönjük a szervezők megértését, Titeket pedig arra biztatunk, hogy menjetek el és képviseljétek a metalt!
Hamarosan találkozunk, addig is jók legyetek!
üdv,
a Magor zenekar


2012.03.13

Ím ígyen szóla Zarathrustra, avagy ami nem öl meg az erősebbé tesz, avagy mindig az erősebb kutya .......az erősebb:

Ó, a nagy útról hazatérvén nem nyugszik. Tokodaltárón rengeteg csodás élménnyel gazdagodva, már pár hajnal hasadtával odébb, a hónap utolsó napján Metál fia Magor útra kel ezüst színű lován (ha nem lesz megint generátor probléma) hogy hosszú idő után újra eljusson a nagyvárosba (BP, BARBA NEGRA a LOS VEGASSAL), melyet egy nagy folyó szel ketté, amit őseink Danubiaként (de Istárként is), emlegettek. Síkföldről - Jászberényből - indulva átvág a Mindenség Központján - Hatvanon -, hogy elérje célját. Az úton semmilyen gonosz erő nem állíthatja meg, erős keze markolja hatalmas bárdját (gitárját), és fülébe zengenek vala apja szavai:"Soha nem ejtünk foglyokat." Eljutván a vízfejbe, azok sötét lelkű lakói suttogva emlegeték eme pár sort."Visszatért és a poklot hozta el nekünk!" Majd lantján Magor fia csodás énekbe kezd, dalolva hitről meg hasonlókról... Majdan éneke vad tivornyázásba fajul (halleluja), és ha minden jól megy, nőket becstelenít meg (halleluja)....részletek később..


2012.02.09

Srácok!

Megjelent a Wild Magazin! És a közepén, a cicis-motoros néni után közvetlenül olvashatjátok a Magorral készült egész oldalas interjút. Közben természetesen még mindig tart az "Oszd rommá a Facebookon a Magor oldal infóit! avagy: Oszd meg és uralkodj" játékunk, melynek győztesei - a szám szerint legaktívabbak - Magor kislemezt illetve Wild pólót nyernek!


2012.02.03

Sziasztok!

Egy játékkal készültünk nektek: Oszd meg Facebookon, az oldalunk minden infoját, képét, videoját, és a legszorgalmasabbak közt kisorsoljuk a "Végig az úton"CD-nk, a "Nem kell hogy félts" című új dalunkkal kibővített verzióját, melyet a februári Wild magazin mellékleteként is magatokénak tudhattok. Ha esetleg csak most kezdesz bele, még nem maradtál le semmiről! A játék Február 20.-ig tart! Sok sikert!

Metál!


2012.02.01

Sziasztok!

Itt vagyunk, élünk, idén megpróbáljuk bepótolni, azt ami tavaly elmaradt. Amint látjátok, megújult a honlap és a Facebook oldalunk is. Ezentúl igyekszünk gyakrabban ellátni titeket friss infókkal a honlapon és a Facebookon keresztül is.

Ami ezeknél is fontosabb, hogy a zenekar is megújult, ismét. Alább az első kép az új (reméljük most már végeleges) felállásról.Az új gitárosunk Tari Botond. Hatvani gyerek, olyan zenekarokban zenél még mint a Fight Club, Machine Mouse....jelenleg az átnevelése folyik :)

Amíg zajlanak a próbák gőzerővel, addig igyekszünk a külvilág felé is jelt adni. A Wild magazin előfizetői a februári számmal jól járnak. A Magor "Végig az úton" című cd-je - A "Nem kell hogy félts" című új, klippes dallal felturbózva - az újság melléklete. A dalt egyébként most már ti is letölthettek (kicsit lejebb) a letöltéseknél!

Március 10-én egy kedves meghívásnak teszünk eleget: a Tokodaltárói Hungarikum klubban lépünk színpadra. Részletek a koncerttel kapcsolatban hamarosan...
 

2011.10.21.

MEGJELENT A VÁRVA-VÁRT KLIP :)2011.10.08.


 

Sziasztok!
Az elmúlt hetekben rengeteg minden történt a zenekar életében, csak pont a honalap frissítésére nem maradt időnk.
Augusztus 19-e, a miskolci koncert napja igazán emlékezetesre sikerült, hiszen aznap született meg az első Magor bébi, a koncert közben pedig Hofi megkérte a barátnője kezét - ami számunkra is meglepetés volt.
Igazán örömteli nap volt ez a számunkra, köszönet a szervezőknek, és külön köszönet azoknak, akik csak miattunk jöttek el a Gyár fesztiválra. A koncert fotói a galériában!
 

 
Leforgattuk a klippet a "Nem kell, hogy félts" című vadonatúj dalunkhoz, melyekből már képeket is láthattok a galériában, a kész videót pedig reméljük, egy héten belül megoszthatjuk veletek.
 

 
Akiknek óriási köszönettel tartozunk. Rendermedia, Los Vegas zenekar, jászberényi mozi-Baranyi Béla és Marika néni, Rolika anyukája - hogy nem zavart el minket mikor vagy 15-en berongyoltunk a lakásba. Berényi Abc-a sörökért... és természetesen a Koci, Martin, Dávid triumvirátusnak a remek alakításért.
      
10-én pedig a Magyar Dal Napja keretében Boldogon léphettünk fel, hatalmas respekt a szervezőknek ezért a remek kezdeményezésért. A zenekar jelenlegi felállásának ez volt az utolsó koncertje. Hofinak köszönjük az eddigi munkát, és további sok sikert kívánunk neki!
Szóval továbbra is gitárost keresünk, jelentkezni a speckroli@freemail.hu címen vagy a +36-20-588-78-44 -es telefonszámon lehet.
Látogassátok a Facebook oldalunkat is: 


http://www.facebook.com/magorzenekar


2011.08.08

Sziasztok!

Bár már lehet tudjátok, a idén is ellátogat a miskolci GYÁR Fesztiválra!

Várunk benneteket nagyon sok szeretettel!
19:15-kor lépünk a STEELVENT ACÉLVÁROS színpadra!Pár kép is felkerült - részben kérésetekre ;) a legutóbbi bulinkról!

Azt hiszem mondhatjuk azt hogy a testvér zenekarunk...
Minden egyes tagjának óriási köszönettel tartozunk
mindenkori önzetlen segítségükért!

Itt van az !EX! Kowalsky Meg a Vega tagok új zenekarának debütálása:

Los Vegas !!!http://www.youtube.com/watch?v=qp1sPCOA_8c

Nem mellesleg szerintünk odab@.z ;)

Metál halálig!

2011.07.14


Sziasztok!

Azt sem tudom hol kezdjem... jövő héten koncert... ez jó hír...
és érdemes lesz ellátogatni Jásztelekre, több okból is :
1. a zenekar egyik tagja ott lakik :)
2. csomó új nótát hallhattok a Magortól
3. lesz egy csomó jó zenekar
4. valószínűleg ebben a felállásban most láthatjátok utoljáta a zenekart (de erről egy kicsit bővebben egy kicsit később:) )

Jelenleg stúdióban kellene ülnünk és az első lemezünk felvételeivel foglalatoskodnunk.
Hát fogalmazzunk úgy hogy a kellő anyagi háttér mégsem jött össze... nem kell álszenteskedni, a lemezhez pénz kell. Nálunk pedig nem úgy jöttek össze a dolgok. A tervek szerint nyáron vettük volna fel az anyagot, ezért nem is kötöttünk le bulit erre az időrszakra. Aztán május végén kiderült még sincs pénz... marad a klip és hogy ősszel turnézunk. Sem lemez, sem koncertek. Azért még igyekszünk hátha becsúszik egy-két buli.


A hétvégi koncerten a programot megpróbáljuk úgy alakítani, hogy fele-fele arányban legyenek már felvett-mint pl. Arccal,Próféta,Rejts el stb.-nóták és még nem rögzített dalok. Jásztelken debütál a következő klipes nótánk, a "Nem kell hogy félts".....találkozunk szombaton......
ja és egy ügyes kezű gitárost keresünk.
Jelentkezni a speckroli@freemail.hu címen vagy a
 +36-20-588-78-44 -es telefonszámon lehet.
2011.04.08


Sziasztok!

Szavazzatok a Magor zenekar videóklipjére az Unicum Tehetségvadászaton!
Közvetlen elérés: http://apps.facebook.com/tehetsegvadaszat/87/35
Ha tudod kérd meg ismerőseidet is, hogy segítsenek ;)

Köszönjük!

Egy riportot is készítettek velünk a napokban, ezt a http://www.magyargolgota.tk/ -n olvashatjátok!

Üdv.:2011.04.07

Sziasztok!

A segítségeteket kérnénk.
Azt már írtuk hogy stúdióban vagyunk és azt is hogy, lesz klip.
A klip rendezőjével egyeztetve szeretnénk felmérni, hogy lenne-e kedvetek benne szerepelni.
Nincs más dolgotok, csak le kell ugrani egy 30 emeletes ház tetejéről, majd egy autóval 190-nel neki hajtani egy betonfalnak.
Komolyra fordítva, a tervek szerint önmagatokat kellene adni a klipben. Kb. 30-40 emberre lenne szükség. A klip forgatása Jászberényben vagy Hatvanban lenne. Csak olyanok írjanak és jelentkezzenek, akik komolyan gondolják.

Jelentkezés a alábbi mail címeken:

speckroli@freemail.hu vagy gitar20@freemail.hu

Néhány kép is készült a stúdióban.
Pl.: Marci bevetés alatt :)

Köszönjük!

halálig!2011.03.18

Sziasztok!

Még nem haltunk meg,ezt gyorsan szögezzük le. :)
Csak a Magor egy olyan állat amely télen sokáig alszik.
Konkrétan áprilisban ébred, így volt ez tavaly is.


Az van, hogy jelenleg stúdióban vagyunk, rögzítjük a
"Nem kell hogy félts" című nótát, amire videoklipet is készítünk.

A stúdió és a klip elkészítője ugyanaz lesz mint a Próféta esetében.....és a dalt is tekinthetjük a Próféta nagy testvérének.
Tehát Szolnoki Berti felvesz, a Rendermedia leforgat....és amíg ti az elkészült művet nézitek és hallgatjátok, mi bevonulunk Bertihez és rögzítjük a Magor eddigi leghosszabb anyagát.
Ennek kezdete terveink szerint június.


Nyáron éppen emiatt nem tervezünk sok fellépést.
A koncertezés -már az új anyaggal- ősszel indul be.

Természetesen pár helyen azért találkozunk, időpontok később.

Az új anyagról annyit hogy kicsit másabb lesz mint amit eddig a Magortól megszokhattatok.
Sokkal inkább popposabb és funky-sabb mint az eddigiek.
ÁÁÁÁÁÁ, csak hülyültem.
Metál lesz.
A különbség annyi hogy nem lesz annyira trash, inkább zeneileg dallamosabb, gitár centrikusabb, sokkal inkább metálosabb. :)

A hétvégén megoldjuk, hogy Marciról is legyen fent kép és frissítünk egy kicsit próbán készült fényképekkel.
Ő egyébként a neten rendelt dobverőket és szájharmonikát küldtek neki - EZ komoly.
Ezentúl egy kicsit furcsábban fog szólni a dobcucc, de majd megoldja valahogy. :)


A következő bejelentkezésig nem kell ennyit várni.

Metál halálig.2010.12.20

Sziasztok!

25-én tessék korán érkezni, mert 18:00-órakor
kezd az Ági és a Folka!

És neeem nagyon berúgni mert, 23:30-kor kezd a Magor!
Úgyhogy addig minimum tartsatok ki ;)


Metál!
2010.10.24

Sziasztok!

Úgy néz ki megtaláltuk a megfelelő embert, Sápi Márton személyében. Marci jászberényi születésű, így a zenekar 'berényi mivoltát sem fenyegeti veszély :)

- 21 éves tanuló. Amit még tudni kell róla: 'pesten tanul, semmilyen "ismertebb" zenekarban nem játszott, 43-as lába van, jobb felső 6-os tömött, bal alsó 4-es "káréesz".

Első közös kép hamarosan!!!

Most már minden csak rajta múlik.

A terveink szerint decemberben három koncerten is találkozhatunk... talán már novemberben is, hazai pályán, ha a szervezők is úgy akarják :)

Sínen vagyunk mint József Attila... addig is olvassatok:

Totalrock.hu2010.09.18

Sziasztok!

Hát koncert turné lemondva,felvétel és klip elhalasztva.
De NEM ADJUK FEL!
Aki volt már Magor koncerten, az tudja, nincs könnyű dolgunk dobos keresés terén. Mondjuk ki őszintén, Csatai Zoli egy nagyon jó dobos... és nem szeretnénk lejjebb rakni a mércét. Elkezdtük a meghallgatásokat és keresünk tovább.
Azt szeretnénk hallanni amit megszoktunk. Pontosságot, dinamikát és hogy egy-egy koncert után úgy kelljen összesöpörni a dobszerkót, vagyis ami maradt belőle :)

"A harcos nem attól harcos hogy feladja amit szeret, hanem hogy szereti amit csinál. Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető, ez teszi igazán bátorrá. Az életben dönteni kell. Dönthetsz úgy hogy áldozat leszel, de dönthetsz másképp is. A harcos cselekszik, a bolond sír. Nincs olyan hogy kezdet és vég, csak tett van."

Magor halálig!2010.08.28

A Magor zenekar dobost keres!!! SŰRGŐS!!!

Csatai Zoli -a Magor eddigi dobosa- magánéletében bekövetkezett változások miatt, nem tudja tovább vállalni a zenekarral járó kötelezetségeket,ezért Zoli és a Magor útjai elválnak-elváltak. Ha érzel magadban elég erőt, hitet, van kitartásod és alkalmasnak érzed magad a feladat megoldásához, jelentkezz!
Szűk egy hónap áll rendelkezésedre a dalok megtanulására. Szeptember végén klip forgatás, október végén pedig terveink szerint egy koncert sorozaton veszünk részt.

Elérhetőség: speckroli@freemail.hu email címen vagy a
+36-20-588-78-44-es telefonszámon.


Üdv.:2010.08.20

Sziasztok!

Új hírekkel szolgálhatunk!
Egyrészt megérkeztek a mostanra már jól elkésett képek (2 buliról), másrészt pedig aki szemfüles volt, már olvashatott arról a fórumon, mire készül a zenekar a közel jövőben...

...újabb dalt teszünk hordozhatóvá, amelyhez vidóklipp is párosul majd. Ennek előrehaladásárol is szeretnénk majd hírt adni!
Addig is kitartás ;)

Üdv.:2010.07.19

Hell!

Megérkeztek a képek a Hegyalja Fesztiválról! A szokásos helyen megtaláljátok őket.

Szeretnénk megköszönni a meghívást, másrészt pedig a nagyszerű közönségnek a hatalmas energiát és érdeklődést. Nem hittük hogy ennyi embert oda vonzunk és így láthatunk majd magunk előtt, tekintve például a késői kezdést, ami már sok-sok kiváló és zúzós koncert átmulatásával járt. Ez igazi megtiszteltetés! Itt idéznék a fórumról: ""! :)

Metál Halálig!2010.06.13

Sziasztok!

A Magor történetében is bekövetkezett az első olyan koncert amit le kellett mondanunk. Reméljük hogy minnél előbb tudjuk pótolni és Szigetszentmiklóson senki nem neheztel ránk. Az okokról készült képeket a friss képeknél és a média menüpontban megtaláljátok.

A történethez még az is hozzá tartozik hogy kb.150 autóból egy sem állt meg amikor az út szélén álltunk és ebben három darab rendőrautó is volt. Ez ma Magyarország.
Pedig tegnap este, nálunk jobban senki nem szeretett volna játszani. Mégegyszer elnézést a szervezőktől és azoktól az emberektől akik vártak ránk. Daninak pedig KÖSZÖNJÜK a segítséget!

...csak azért is: Metál halálig!!
2010.06.03

Sziasztok!

Bár kissé megkésve, de megérkeztek a Perényi1(Debrecen)-ben készült fotók. Nézzétek, lássátok :)

Metál!2010.05.27

Sziasztok!

Ismét új hírrel szolgálhatunk! És mi is lehetene jobb hír, mint egy új koncert dátum?! :) A Magor idén sem hagyja ki a miskolci Gyár Fesztivált. Ahol aug. 7-én szombaton lép majd színpadra. Ennyit tudunk eddig ;)

Metál!2010.05.25

Sziasztok!

Máris megérkeztek a legfrissebb képek, amik a Metálfeszten készültek !!!

Köszönjük a képeket Rudas Tamásnak! ;)

Nnnnnná Métál! :)

2010.05.25

Sziasztok!

A legújabb hírünket azthiszem már látjátok is :)

Megújult honlappal várunk benneteket és lassan új képpekkel ;)

Na Metááááááááááááál!!!

2010.05.19

Sziasztok!

Megint ott leszünk a hegyalja fesztiválon!!!!Nagy az öröm és megtiszteltetésnek vesszük hogy idén Július 16.-án ismét ott lehetünk Tokajban a Jim Beam színpadon olyan zenekarok társágában mint pl.: a Neck Sprain, Cadaveres, W.M.D., Bridge To Solace, Ektomorf, MESHUGGAH... és aznap még láthatjátok a MOTÖRHEAD-et is.Találkoz(z)unk Tokajban!

Metál halálig.

2010.05.02.

Sajnos véget ért az április,de nagy élményben volt részünk és rengeteget tanultunk.Köszönjük hogy TE is ott voltál,és akiknek még köszönettel tartozunk:

Monostory Enikő, Koci, Csiga, Fónagy"Szunyi"Laci, Szolnoki Berti, Bencsik Pisti, Rudas Tomi, 'csapda, Tankcsapda Crew.

Megyünk tovább :) :)

A következő állomás a három napos MetalFest Open Air Hungary fesztivál tehetségkutatója,ahol bejutottunk a legjobb 15 zenekar közé.

A Magor az utolsó napon 14:25-kor lép színpadra.

Találkozzunk, szeretettel várunk.

Metál halálig!!!

2010.04.28.

   FIGYELEM !!!     IDŐPONTVÁLTOZÁS !!!

Technikai okok miatt a pénteki koncert időbeosztása a szokottól eltérően alakul!!!

Tehát az április 30-ai, DUNAKESZI KONCERT menetrendje a következő:

18.30 KAPUNYITÁS

19.15 MAGOR

20.00 TANKCSAPDA

2010.04.25.

Új képek érkeztek a tiszaújvárosi buliról, valamint egy új koncertdátummal is megőrvendeztetünk benneteket !!!

2010.04.20.

Bizony érkeznek a képek a turné állomásairól !!!

Megtalálhatjátok őket a Média / Képek menüpont alatt !!!

2010.02.17.

Még élünk, eddig próbáltunk és új dalokat írtunk. Most megtörjük a csendet. A jó hírünk, hogy áprilisban a Tankcsapda vendégei leszünk. A koncertdátumokat oldalt láthatjátok. Metál halálig.

2010.01.03.

Hivatalos bejelentés!! A zenekar új tagját Hoffmann Györgynek hívják, hamarosan képet is láthattok róla itt. Addig is a myspace oldalon, a képek között a syma mappában láthatjátok, ill. a Magor koncerteken.:) Amit tudni kell róla: van haja:)), 4 koncerten és ugyanennyi próbán van túl, emberileg teljesen rendben van, egy két órás próbáért utazik kb.190 km-t, nagyon szereti a zenét, a gitarját és a Magort... a többit pedig meghalljátok a koncerteken.

A média menüpont alatt olvashattok, a zenekarral kapcsolatos kritikákat, koncertismertetőket. /a webesember/

2009.12.04.

Yeahhh! Fenn vannak a cuccok a media menüpont alatt!

2009.12.01.

Az új anyag promo klipje már megnézhető a media menüpont alatt.

Hanganyag hamarosan.....

Jó szórakozást.

....Metál halálig.............

2009.11.26.

Szomorúan jelentjük be, hogy Antal Gábor és a Magor útjai elváltak. Hangsúlyoznánk, hogy a szakításhoz nem emberi okok vezettek. Gaga és a zenekar zenéről alkotott véleménye, illetve a jövőbeni tervei az utóbbi időben nagyon eltávolodtak egymástól.

Ezt a döntést nem volt könnyű meghozni, de úgy éreztük meg kell........

Az utolsó karcagi bulin is nélküle játszottunk, és a következő koncerten is négyen állunk színpadra.

Azt, hogy valakivel megpróbáljuk-e őt pótolni, - legyen az teljes értékű tag vagy kisegítő gitáros - majd az idő és a jövőbeni tapasztalataink eldöntik.

Természetesen, a jövő héten megjelenő  új anyagon még ő is szerepel, akár csak az ezt promotáló klipben.

Gagának köszönjük eddigi munkáját, valószínűleg nélküle nem itt tartanánk. Reméljük, elfogadta/elfogadja döntésünket.

Sok sikert és minden jót kívánunk neki a továbbiakban.

.....Metál halálig...............

2009. 11. 15.

MAGOR: VÉGIG AZ ÚTON megjelenés DECEMBER 1.

itt az oldalunkon borítóstól ingyenesen letölthető.

2009.10.27.

Sziasztok!

A media menüpont alatt, megtekinthető a Magor zenekar első klipje.

Üdv: a webesember

2009.10.20

Sziasztok!

Örömmel tudatjuk veletek,hogy elkészült a zenekar első klipje Galli Kriszta áldozatos munkájának köszönhetően, amit nem győzünk neki megköszönni!!!!! A gyakorlatilag home-made kezdetektől haladt a munka a professzionális irányába, így végső formáját a Melon Fx filmutómunka stúdióban nyerte el. Rövidesen láthatjátok az oldalon!

Az új maxi munkálatai is szépen haladnak,valamint a sikeresen leforgatott

nyersanyagból készül a következő klip,immár HD minőségben!

Ezerrel készülnek az újabb nóták, és reméljük, hogy mielőbb fent lesz a

maxi anyaga is az oldalon, amit szintén le lehet majd tölteni!

A borítóterv is alakulóban van, ami szintén a már megszokott team munkája :)

Többen kérdeztétek, hogy a myspace oldalon fent van-e a zenekar. Nos, a

linket megtaláljátok itt az oldalon, ezentúl érdemes azt is látogatni!!!

Továbbá, van akinek az XXL-es méretű póló is kicsi…:) Megnyugtatásul közöljük, hogy ennél nagyobb gyártása is folyamatban van, és természetesen a lányokról sem fogunk

megfeledkezni, de ez még titok!

Ha van valami ötletetek az oldallal, számokkal kapcsolatban, írjátok meg a fórumban!!!!

Rock'n'roll !!!!

2009.09.18.

Pár szóban szeretnénk beszélni a nem is olyan távoli jövőről.

A stúdióban végeztünk a felvételekkel, már csak az utómunka van hátra. Lassan formálódik a dolog, barátunk, Szolnoki Bertold kezei alatt. Az anyagon négy új nóta (Minden, Számíthatsz rá, A próféta és a Nézz szét) fog szerepelni. Plusz - az év elején, a szolnoki Denevér stúdióban rögzített - Arccal a fény felé, egy új verziója. Ennek klipjét Galli Kriszta csinálja (felvétel,vágás...stb.), szinte "kőkorszaki" körülmények között. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy bár egyszerű lesz, a végeredménnyel elégedettek leszünk. Bizonyíték erre Kriszta összes szövege, amire eddig is büszkék voltunk, de ezen az új anyagon valami félelmeteset alkotott. Érdemes lesz majd kagylózni.:) A borító - akár csak a demo, és a honlap grafikája - Balogh Krisztián keze-agya munkája.

A héten - mint a mesében – kiderült, hogy a Rendermedia által szervezett nyereményjátékon nyertünk egy teljesen ingyenes klipet. (www.rendermedia.hu) Ezt terveink szerint A próféta című nótára forgatunk le. Reméljük, még ezt is rá tudjuk majd préselni az korongra, és akkor tényleg pofás anyagot tudunk átadni minden Magort szerető embernek.

Jimmy lába folyamatosan a gázpedálon, a koncertprogramok folyamatosan alakulnak. Így hát érdemes lesz hetenként "csekkolni" a koncert menüt, mert soha nem lehet tudni.......:) Külön öröm számunkra, hogy ha minden jól alakul, két bulit tudunk nyomni az egyik kedvenc hazai bandánkkal, a Neck Sprainnel.

Szóval eddig mi elégedettek vagyunk, reméljük ti is azok lesztek.

A fentebb felsorolt emberkéknek pedig nem tudjuk elégszer megköszönni a sok segítséget, ahogy nektek sem a sok szeretetet. Majd rajta leszünk, hogy megháláljuk......

Metál halálig.

:)

2009.08.06.

Sziasztok,

végre elkészültek a beígért zenekari pólók. Három különböző mintával kaphatók a koncertjeink alatt 1500,- forintos egységáron.

2009.06.18.

Sziasztok! Igen-igen, ott leszünk Jászberényben. A Vosztok Room (igazi agyas zene), Shapat Terror (a hazai stoner muzsika trónjának jogos tulajdonosai), Haw (a trónbitorlók:):)) társaságában. Célunk alapokig "rombolni" a Königet és annak környékét.:):):) Oldalt láthatjátok hogy a nyarunk lassan alakul, még egy-két koncert beeshet.:) Közben dolgozunk a stúdióban tovább. Már "csak " az ének és az utómunka hiányzik. Reméljük nyáron sűrűn látjuk egymást.:):):) Metál halálig.

2009.05.14.

Köszönjük a szavazatokat. Köszönjük MINDENKINEK a segítségét, nélkületek ez nem ment volna. Újra ott keszünk a Hegyalján.... reméljük ti is.:) Nagyon zúzós lesz a július 17. A teljesség igénye nélkül: Testament, Fintroll, Neck Sprain, Dalriada, Isten Háta Mögött, ManGod Inc., Supernem, Kowalsky meg a vega, The Idoru.....stb. Szeretnénk, ha legalább annyian lennénk 16:00-kor a Dewalt sátorban, mint tavaly.

2009.03.21.

Sziasztok!

Ismét, utoljára egy kis segítségkérés. Tavaly nagyon jól éreztük magunkat, és a visszajelzések alapján nem csak mi. Segítsetek, hogy idén is ott lehessünk a Hegyalja Fesztiválon.

Nincs más dolgotok, mint az alábbi linken szavazni a zenekarra - ha lehet, akkor minden nap:):)

http://www.bandland.hu/Band.aspx?ID=82

Köszönjük!

2009.03.20.

Most már végleges, hogy nyárig már biztos hogy nem lesz Magor koncert Jászberényben. A hely végleg visszamondta kéréseinket a környéken lakók nyugalmának érdekében. Ugyanis jelenleg is folyik bírósági tárgyalás egy tavalyi "hangoskodás" miatt. Ezt kénytelenek vagyunk megérteni és elfogadni.......no comment.

Elkészült a Denevér stúdióban, az Arccal a fény felé című nóta egy újabb verziója, amit hamarosan "klipbe öntünk”:) Kizárólag audio formátumban pedig - a terveink szerint -szeptemberben megjelenő, négy számos anyagon hallhatjátok, mint bónusz track. Tehát ez összesen 5 nóta lesz.

A nyarunk kezd alakulni, a dátumokat majd folyamatosan frissítjük, de amíg az adott hely, fesztivál honlapján nincsenek kint időpontok, addig mi sem rakjuk/rakhatjuk ki.

2009.03.05.

Sziasztok!

Biztosan észrevettétek a változást az oldalon. Sajnos igaz a hír. Az általunk - és reméljük, általatok is - annyira várt, április 11-i koncert elmarad. A táncház visszamondta az időpontot. Az új helyszín és időpont keresése folyamatban van. Egyenlőre ennyi, mert a hír elég friss és nagyon rosszul érintette a zenekart.

Megértéseteket köszönjük.

2009.01.16.

Ismételten a segítségeteket kérnénk, szavazzatok a zenekarunkra-zenekarotokra:).

Nektek csak egy pár kattintás, nekünk pedig óriási segítség lenne.

Köszönjük.

http://www.pannoniafesztival.hu/szavazas/

Sziasztok!

Ez az első újdonság, amivel szolgálunk: mostantól a híreket itt fogjátok megtalálni, nem kell a fórumon keresgélni, mint eddig.

Az év – számunkra 24-én indul: Bp., Ráday – Wackor (lemezbemutató), Korog és mi. Mindenkit szeretettel várunk.:)

Tudjuk, hogy a stúdiófelvételeket, pólót és a videoklipet már rengetegszer ígértük, és a megjelenésük-kézhezvételük időpontját már vagy ezerszer módosítottuk, de még mindig türelmet kérünk tőletek. Ezek a dolgok a legfájóbbak, mert általában nem a zenekaron múlnak, ti pedig azt látjátok, hogy a Magor csak ígérget. Bízzatok bennünk, – ahogy eddig is – rálépünk a gázra ezekben az ügyekben.

Ami rajtunk múlik, azt csináljuk: készülnek az új számok ezerrel, és ebben az évben szeretnénk sokkal többet koncertezni, találkozni veletek.

Tehát 24-én (Ráday), aztán 31-én (Crazy Mama) láthattok minket legközelebb élőben.

Metál halálig.
 
 

2020. Augusztus 23.
BUDAPEST, Barba Negra Track, Vendég: Asphalt Horsemen

2020. Augusztus 15. 
JÁSZBERÉNY, Pótkerék 
Vendég: Cadaveres, Mátrix

2020. Május 2.
ESZTERGOM, Sportalsó

2020. Május 1.
DUNASZERDAHELY, Soul Hunter

2020. Április 25.
GYÖNGYÖS, Start műhely


2020. Március 14.
DEBRECEN, Kaptár

2020. Március 07.
BUDAPEST, Dürer kert

2020. Február 28.
SZOLNOK, Váróterem

2020. Január 25.
HATVAN, Grassalkovich művház

2019. Augusztus 21.
BUDAPEST, Barba Negra Track
Különleges vendég: Phoenix Rt.

2019. Augusztus 15.
SK, Rockfeszt

2019. Július 12.
DUNAÚJVÁROS, Rockmaraton

2019. Június 07.
JÁSZBERÉNY, Szabadtéri Színpad
Magor, Tankcsapda

2019. Április 27.
MISKOLC, Helynekem
Magor, Dorothy

2019. Április 13.
KAPOSVÁR, Hang-Ár
Magor, Dorothy

2019. Április 12.
PÉCS, Pécsi Est
Magor, Dorothy

2019. Április 06.
DUNASZERDAHELY, Soul Hunter Club
Magor, Dorothy

2019. Április 05.
KESZTHELY, 512 Club

2019. Március 16.
SZÉKESFEHÉRVÁR, Petőfi kultúrtanszék
Magor, Dorothy

2019. Március 08.
ZALAEGERSZEG, Spori büfé
Magor, SAMAS


2018. December 07.
NYÍREGYHÁZA, Club Hollywood
Magor, Dorothy

2018. November 30.
DUNASZERDAHELY, Soul Hunter club
Magor, Ørdøg

2018. November 24.
DEBRECEN, Roncsbár
Magor, Dorothy

2018. November 23.
KAZINCBARCIKA, Diamond rock klub
Magor, Dorothy

2018. November 16.
KISKUNFÉLEGYHÁZA, Rocktár
Magor, Dorothy

2018. Október 27.
SOPRON, Hangár
Magor, Dorothy

2018. Október 26.
TATABÁNYA, Roxxy music cafe
Magor, Dorothy

2018. Október 20.
SZOLNOK, Váróterem
Magor, Dorothy

2018. Október 06.
GYŐR, To the rock music&drink bár
Magor, Dorothy

2018. Október 05.
SZOMBATHELY, Végállomás
Magor, Dorothy

2018. Szeptember 01.
BUDAPEST, Dürer Kert

2018. Augusztus 17.
NAGYUDVARNOK (SK), RockFeszt

2018. Július 19.
DEBRECEN, Campus Fesztivál

2018. Július 13.
DUNAÚJVÁROS, Rockmaraton

2018. Július 07.
HATVAN, Jam Garden
Magor, Treff

2018. Május 05.
JÁSZBERÉNY, Szabadtéri színpad
Magor, Road, Ossian, Dorothy

2018. Május 04.
SOPRON, Gyik rendezvényház
Magor, Road, Pokolgép, Pair o' Dice

2018. Április 27.
TATABÁNYA, Roxxy
Magor, Burnout, Phoenix Rt.

2018. Április 13.
SZEGED, Városi Rock Klub
Magor, Burnout, Phoenix Rt.

2018. Április 7.
GYŐR, Dongó
Magor,ØRDØG, Frank'n'Rollaz

2018. Március 17.
MISKOLC, Corner Stage Magor,ØRDØG

2018. Február 10.
BÉKÉSCSABA, Narancs rock café Magor,Cadaveres,Pennhurst,Forbidden Noise

2017. December 28
RÉVKOMÁROM, Rév, KZE évzáró

2017. December 16.
JÁSZBERÉNY, 10 éves születésnapi koncert, Ifjúsági ház

2017. December 8.
BUDAPEST, Lemezbemutató koncert, KVLT Klub

2017. November 24.
DUNASZERDAHELY, Soul Hunter

2017. November 4.
BUDAPEST, Barba Negra Club

2017. Október 27.
GYÖNGYÖS, Start Műhely


2017. Augusztus 26.
ALSÓÖRS, Zorall Sörolimpia

2017. Augusztus 18.
NAGYUDVARNOK, Rockfeszt

2017. Augusztus 11.
BÉKÉSCSABA, Roockstock fesztivál

2017. Július 13.
DUNAÚJVÁROS, Rockmaraton

2017. Július 7.
HATVAN, Jam Garden

2017. Január 13.
BUDAPEST, Eine Kleine Thrash Music
Barba Negra
+ Ektomorf + Akela + Bloody Roots + Vesztegzár

2016. December 27.
CSALLÓKÖZCSÜTÖRTÖK, Rockkarácsony
+ Depresszió + Phoenix RT + Nova Prospect

2016. December 17.
BUDAÖRS, Jókai Mór MK

2016. December 16.
SZEGED, IH

2016. December 10.
KISKUNFÉLEGYHÁZA, Rocktár

2016. December 09.
ZALAEGERSZEG, Keresztúri VMK

2016. December 03.
VECSÉS, Kult. Központ

2016. December 02.
KISÚJSZÁLLÁS, Művház

2016. Október 15.
KAPOSVÁR, Hang-Ár Music Pub
+Moby Dick, Vesztegzár

2016. Szeptember 23.
SOPRON, Hangár
+Tankcsapda + Wisdom

2016. Szeptember 17.
BUDAPEST, Barba Negra Track
+Tankcsapda

2016. Szeptember 16.
JÁSZBERÉNY, Szabadtéri színpad
+Tankcsapda

2016. Augusztus 18.
NAGYUDVARNOK, Rockfeszt

2016. Július 28
BÉKÉSCSABA, Roockstock Fesztivál

2016. Július 23.
DEBRECEN, Campus Fesztivál

2016. Július 8.
DUNAÚJVÁROS, Rockmaraton

2016. Június 04.
TATABÁNYA, Roxxy
+Dorothy

2016. Május 21.
SZOMBATHELY, Végállomás
+Alcohol, Psychogang

2016. Május 20.
SOPRON, Hangár
+Alcohol, Psychogang

2016. Május 13.
KECSKEMÉT, Teka
+Döngölöm

2016. Április 15.
ÉRD, Borgödör
+Alcohol, Psychogang

2016. Április 09.
KESZTHELY, 512
+Lovecrose

2016. Március 19.
HATVAN, Grassalkovich Műv. Ház
+HCHC, Phoenix Rt, Motörhand

2016. Március 18.
SZEGED, Rongy Kocsma
+Moby Dick

2016. Március 05.
GYÖNGYÖS, Start Műhely
+Dorothy

2016. Február 27.
DUNASZERDAHELY (SK), Soul Hunter
+Phoenix Rt

2016. Február 26.
ZALAEGERSZEG, Műv.Központ
+Moby Dick, Cadaveres

2016. Január 31.
Lemmy emlékest BUDAPEST, Barba Negra


2015. December 19.
HATVAN, Dali
+Road

2015. December 18.
MISKOLC, Helynekem
+Road

2015. December 11.
KISÚJSZÁLLÁS, Művház
+Road

2015. December 04.
DEBRECEN, Roncsbár
+Road

2015. November 28.
SZOMBATHELY, Végállomás
+Road

2015. November 27.
SOPRON, Hangár
+Road

2015. November 21.
KISKUNFÉLEGYHÁZA, Rocktár
+Road

2015. November 20.
BUDAPEST, Barba Negra Club
+Road

2015. November 14.
KAZINCBARCIKA, Diamond Rock Club
+Road

2015. Október 31.
SAJÓSZENTPÉTER, Asylum Rock Cafe

2015. Október 16.
CSEPEL, Route66

2015. Augusztus 22.
HATVAN, Jam Garden

2015. Augusztus 20.
RECSK, Szabadtér

2015. Augusztus 14.
NAGYUDVARNOK, Rockfeszt

2015. Augusztus 07.
GYENESDIÁS, Kárpáti Korzó C+ Fesztivál


2015. Július 25.
SAJÓSZENTPÉTER, Grave Grinder szülinap

2015.Július 24.
SZABADSZÁLLÁS, SZ.A.R. Fesztivál

2015. Július 21.
BUDAPEST, Barba Negra Track
+SEPULTURA+CADAVERES

2015. Július 18.
DUNAÚJVÁROS, Rockmaraton

2015. Július 17.
VELENCE, EFOTT

2015. Július 16.
TOKAJ, Kingdom of Hegyalja


2015. Július 11.
BUDAPEST, Barba Negra Track
+Road

2015. Június 20.
GYÖNGYÖS, Vadfesztivál

2015.Június 6.
CSEPEL, Route 66 Baráti Klub

2015. Május 29.
DUNAÚJVÁROS, Kaptár Music Pub
+HCHC

2015. Május 23.
JÁSZBERÉNY, Szabadtéri színpad
+Road+AWS+Dorothy

2015. Május 16.
KESZTHELY, 512
+Road+AWS

2015. Május 15.
SOPRON, Bohemia Rockabilly club
+SAMAS


2015. Április 25.
SZEGED, Live music club
+HCHC

2015. Április 18.
VERPELÉT, Művház
+Road+AWS+Silver Soul

2015. Április 17.
MINDSZENT, Kúlturális központ
+Road+AWS

2015. Április 10.
BUDAPEST, Barba Negra
+Road+AWS

2015. Április 4.
HATVAN, Ifjúsági ház
+HCHC+HHC

2015. Március 06.
SZÉKESFEHÉRVÁR, Fezen klub +Road+AWS

2014. Augusztus 30.
SZLOVÁKIA, Kolárovó

2014. Augusztus 29.
SZEGED, SZIN Fesztivál

2014. Augusztus 16.
RECSK


2014. Augusztus 8.
JÁSZBERÉNY, Corner


2014. Július 27.
BALATONSZEMES, Rockpart


2014. Július 19.
HATVAN, Jam Garden

2014. Július 12.
PÉCS, Rockmaraton

2014. Július 10.
DEBRECEN, Vekeri Fesztivál


2014.Május 01.
RECSK, Bányász Műv.ház.

2014.Április 12.
EGER, Sorompó Klub

2014. Január 25.
SALGÓTARJÁN, Talent Klub

2013. December 26.
HATVAN, Dali Műv.ház

2013. December 14.
JÁSZBERÉNY, Ifjúsági Ház

2013. Augusztus 30
HATVAN, Jam Garden

2013. Augusztus 16.
KUNMADARAS, Adrenalin Extrém Hétvége

2013. Júluis 13.
SALGÓTARJÁN, Talent Klub

2013. Május 27.
HATVAN, Grassalkovich műv. ház

2012. December 25.
HATVAN, Treff karácsony
Dali műv.ház
2012. December 22.
ESZTERGOM, Hellgate Klub

2012. December 8.
JÁSZBERÉNY, Ifjúsági ház2012. Július 26,
JÁSZBERÉNY, Margitsziget

2012. Június 16.
JÁSZBERÉNY, Ifjúsági ház


2012. Március 31.
BUDAPEST, Barba Negra
Los Vegas, Magor
2012. Március 10.
Tokodaltáró2011. December 25.
HATVAN, Dali Műv.ház

2011. Szeptember 11.
BOLDOG, Műv.ház2011.Augusztus 19. GYÁR Fesztivál
Miskolc, Egyetemváros
2011.Július 16. Hangerőmű Rockfesztivál
Jásztelek, Kultúrház
2010.December 25. Treff Karácsony
Hatvan, Dali műv. ház
2010.Augusztus 7. Gyár Fesztivál
Miskolc2010.Július 29. Szigetszentmiklós Rockerek.hu

III. Rockerek.hu és I. Rocközön.com Tábor


2010.Július 16. Hegyalja Fesztivál, -színpad ;)

2010.Július 15. Szigetszentmiklós, Gyári út 39. - Barbárok Tanyája

Egy kis pótlás ;)


 

2010.Június 11. Szigetszentmiklós, Gyári út 39. - Barbárok Tanyája

2010. Május 29. Debrecen, Perényi 1

2010.Május 23. Budapest

Csillebérc

2010. Április 30. Dunakeszi, VOKE MK.

Tankcsapda, Magor

2010. Április 24. Tiszaújváros, Sportcentrum

Tankcsapda, Magor

2010. Április 23. Salgótarján, Sportcsarnok

Tankcsapda, Magor

2010. Április 17. Komárom, Csokonai MH.

Tankcsapda, Magor

2010. Április 16. Solt, Vécsey Károly MH.

Tankcsapda, Magor

2010. Április 14. Budapest, Zöld Pardon

Tankcsapda, Magor

2010. Április 09. Gyöngyös, Gyöngyös ÁMK

Tankcsapda, Magor

2010. Április 03. Nagyvárad, Szakszervezetek MH.

Tankcsapda, Magor

2010. Április 01. Gödöllő, Trafo

Tankcsapda, Magor

2009. Április 23. Budapest

Rockerek.hu Tehetségkutato

2009. Május 2. Budapest

Crazy-Mama

Judas Beast, Aquincum

2009. Május 23. Székelyudvarhely

2009. Június 10. Budapest Wigwam

2009. Június 4. Jászberény König

Vosztok Room, Shapat Terror, Haw

2009. Július 11. Budapest Crazy Mama

Magor, Doom Angel, Aquincum, Bandanas

2009. Július 17. Tokaj-Hegyalja Fesztivál

Testament, Fintroll, Neck Sprain, ManGod Inc.

2009. Augusztus 6. Miskolc Factory Fesztivál

Black Out, Freshfabrik stb.

2009. Augusztus 22. Kunmadaras Extrem Hétvége

Cool Head Clan, Magor

2009. Augusztus 20. Kazincbarcika, Kaszafeszt

Road, Bridge to Solace

2009. Marcius 21.

BALASSAGYARMAT

Madách Mozi

Pokolgép, Magor

2009. Április 3. MISKOLC

Factory Arena

Magor, Slogan, Mental Damage

Komárno-Vosztok Room

2009. Február 13.

Budapest-Crazy Mama-Treff,Magor,Útonállók

2009.Január 31.

Budapest-Ráday Club-

Wackor(lemezbemutató),

Korog,Magor

2009. Január 24.

2008-amire szívesen emlékszünk.:

Hatvan - Leukémia fesztivál/Segélykoncert

Jászberény-Jászsági napok, Gas Killers Motorostalálkozó

Jászboldogháza - Condors Motorostalálkozó

Cibakháza - Cibakfeszt

Balassagyarmat - NemÁrt tehetségkutató/1.hely/

-Rocktáncház szülinapi buli

Miskolc - Gyárfeszt

Kazincbarcika - Kaszanapok

Tokaj – Hegyalja Fesztivál

Budapest - Pecsa/Tankcsapda/

-Rocktogon

---MAGOR- Kezdőlap-->